Senior Account Manager

– AS3 Svenska AB placering Stockholm

AS3 Svenska AB verkar inom området Job Transition Management, som handlar om att stötta människor i arbetsrelaterade förändringsprocesser. Job Transition Management består av affärsområdena Transitions och Executive. 

AS3 befinner sig under stark tillväxt och behöver nu förstärka organisationen med en Senior Account Manager som skall öka AS3s profilering på marknaden inom området Transitions. I det innefattas såväl Outplacement, karriärrådgivning, förändringsledning samt Stress & Well-being. 

Som Senior Account Manager är uppdraget att säkra tjänsteförsäljningen till existerande samt nya kunder för att stötta dem kring förändringsledning, att behålla nyckelkompetens samt säkra effektivitet och produktivitet hos våra kunder.

Vi söker dig som:

  • Har minst 5-års dokumenterad framgångsrik försäljning inom HR/konsultrelaterade områden
  • Har en akademisk utbildning inom beteendevetenskap, management el ekonomi
  • Har egen ledarerfarenhet
  • Har erfarenhet av förändringsledning
  • Har en mycket god kommunikativ och pedagogik förmåga
  • Är flytande i tal och skrift i engelska
  • Har ett starkt nätverk inom C-level
  • Har en passion för försäljning

För att trivas hos oss är du en driven, initiativrik person som är kundorienterad och proaktiv i din relation med kunder. Du trivs med att arbeta i team samtidigt du tar eget ansvar. Vidare finner du en stolthet i att leverera hög kvalité och mycket goda försäljningsresultat. AS3s värderingar; professionella, affärsorienterade och långsiktiga ligger självklart i linje med dina egna värderingar.

Vad kan vi erbjuda dig:

Vi vågar lova dig en stimulerande och rolig tjänst i en trygg arbetsmiljö hos en av Nordens största bolag inom området Job Transition Management. Vi är ett värderingsstyrt bolag som sätter stort värde i att våra medarbetare trivs och utvecklas.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniorkonsult Jenny Berge. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny på 076- 000 18 97 eller via mail jenny.berge@salesonly.se

AS3 är ett företag som arbetar med karriärrådgivning och har sedan 1989 hjälpt människor vidare i arbetsliv och karriär. Läs mer på www.as3.se

Kontakta mig

Vill du få mer information om våra tjänster? Skriv dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!