Internationellt samarbete AS3s internationella partnerskap

NORDIISKT företag - GLOBAL räckvidd

AS3 siktar mot att bli ledande i Norden inom Job Transition Management och Outplacement. Med över 60 kontor har vi lokal representation i de större städerna i Sverige, Danmark, Norge och Finland. 

Utanför den nordiska regionen har AS3 ett globalt partnerskap med LHH, som är specialiserade inom samma områden som AS3. LHH finns representerat i över 60 länder, med över 300 kontor och är världens största aktör inom Career Transition.

LHH har över 40 års erfarenhet av att stödja människor genom arbetslivsrelaterade förändringar och att ge stöd för att utveckla den individuella prestationsförmågan i yrkeslivet.

Ömsesidig PROFESSIONELL RESPEKT

Det globala samarbetsavtalet mellan AS3 och LHH slöts på grundval om den ömsesidiga respekten för vardera parts professionalism och synsätt på den mänskliga naturen.

Våra två organisationer delar likvärdiga värderingar och tillvägagångssätt när det gäller att stödja individer, vilket möjliggör att vi kan referera kunder och kandidater till varandra. Vi kan därmed alltid erbjuda lokalorienterad expertis och kompetens utan att tumma på kvalitén på vår rådgivning.

VILL DU VETA MER?

För mer information om vårt internationella tjänsteutbud, hör med din kontaktperson på AS3 eller vänd dig direkt till vår internationella avdelning, Jens Daa Hankert.