Konsult i AS3 Framtida samarbete med AS3?

Ser du värdet i att vara professionell, affärsorienterad och långsiktig? 

 

Tycker du att en hög nivå av professionalism, goda relationer och en god arbetsmiljö är viktiga faktorer i ett arbete? 

 

Då tror vi att du skulle trivas hos oss. 

Vad kan vi erbjuda dig?

AS3 verkar på en marknad där vi ofta tar oss an komplexa uppdrag med kort varsel. Det kräver en flexibel leveranskapacitet och därför är våra konsulter mycket viktiga för oss.

Att vara konsult hos oss innebär en samarbetsrelation mellan ditt företag och AS3. Uppdragens omfång och utsträckning kan variera, varför samarbetet är att se som ett komplement till den verksamhet du redan bedriver. 

Läs mer om vad vi kan erbjuda och vad det kan innebära att vara del av en växande verksamhet där det övergripande syftet är att stödja individer som genomgår arbetslivsrelaterade förändringar. 

Möjligheter som konsult i AS3

AS3 är indelat i olika specialiserade affärsområden, vilka har behov för olika konsultprofiler. Läs mer om vilka möjligheter det finns inom AS3 för dig som vill verka som konsult hos oss.
Möjligheter som konsult

Konsultuppdrag

Vi är alltid på utkik efter nya kompetenta kollegor. Se här vilka öppningar som finns just nu.

Se tillgängliga konsultuppdrag

En god start i AS3

Det är viktigt att vara rätt utrustad, redan från start. Vi upprätthåller och utvecklar ständigt vår professionalism eftersom vi vet att det hjälper oss att skapa de bästa resultaten.
LÄS MER OM INTRODUKTION, CERTIFIERING OCH KVALIFICERING I AS3

FAQ

Här finns svar på ett antal vanliga frågor kring ansökningsprocessen.
FAQ

Rekryteringsprocessen

Vi följer en given procedur när vi rekryterar. Vi lägger stor vikt vid att rekryteringsprocessen utförs professionellt och noggrant och att samtliga involverade parter vet vad som ska ske och när. Du som ansöker kan alltså vara trygg i att gå igenom en säkrad process. Här ser du en grafisk översikt över hur rekryteringen går till.